O NAS

Zakaj MALOLEVI?

Ne, ime MALOLEVI ni nastalo zato ker bi bili “malo levi” 🙂

Ime MALOLEVI je sestavljeno iz prvih dveh začetnic imen naše štiričlanske družine in nosi večji pomen kot marsikatero drugo ime blagovne znamke, saj nam je poleg poslovnih idej zelo pomembna družina. MALOLEVI smo to uspešno združili, tako v samem podjetju kot v imenu blagovne znamke zato delujemo kot pravo slovensko družinsko podjetje. 

O NAS

Kdo smo MALOLEVI?

MALOLEVI smo nadvse aktivna družina, ki vsak prosti čas preživi v naravi.

Radi imamo naravo, ljudi, živali, predvsem pa smo radi skupaj. Zato tudi ustvarjamo skupaj.

Ker pa nam je mar tudi za okolje, v katerem bi še dolgo radi uživali, smo se odločili za izdelovanje lesenih izdelkov, saj je les naraven material in nima škodljivega vpliva na okolje.

O NAS

Kaj so naše PREDNOSTI?

Prednosti naših lesenih izdelkov za dom in prosti čas dajejo možnosti različnih kombinacij, saj se lahko uporabijo v vseh dizajnih.

Ni pomembno, če ste ljubitelj klasike, minimalizma, modernega ali industrijskega videza, les daje pridih domačnosti, dobrega občutka uporabniku, s tem pa se vam tudi razpoloženje izboljša.

Les je obnovljiv material, okolju prijazen in trajen ima dolgo življenjsko dobo, uporabniku prinese v dom domačnost in toplino, hkrati pa je enostaven za čiščenje  in vzdrževanje.

Ker obstaja ogromno vrst lesa, nam daje neskončno možnosti zagotovitve raznolikosti izdelkov.

Z izbiro naravnega materiala, torej vrsto lesa, ki ima svojo edinstveno teksturo in lepotne napake, zagotovimo unikatnost vsakega našega izdelka.

O NAS

V čem se razlikujemo od drugih?

Vsak naš izdelek je od začetka obdelave, pa do končne podobe narejen po temeljitem razmisleku in uporabnem testiranju v krogu naše družine.

Za izdelke se odločamo na podlagi naših osebnih potreb in pa nam pomembnih dejavnikov.

Če želimo ustvariti kar najmanj smeti in nevarnih odpadkov, nam to omogoča les, kot alternativa plastiki. Ključni so tudi prijatelji, ki nam posredujejo realne povratne informacije o uporabi naših izdelkov.

Za okolje, v katerem bi še dolgo radi uživali, smo se odločili za izdelovanje lesenih izdelkov, saj je les naraven material in nima škodljivega vpliva na okolje.

O NAS

Naše poslanstvo in vizija

Narava nam daje energijo, željo po ustvarjanju, hrano in nenazadnje tudi les. Ker je les prijazen za ljudi, njegova uporaba pa nadvse prijazna tudi za zdravje, nam ogromno pomeni, da uporaba naših proizvodov dobro deluje na vaše počutje. V želji, da se ponovno začne uporabljati več lesenih pripomočkov za dom in prosti čas, ustvarjamo naravne, unikatne izdelke, ki naj nadomestijo okolju škodljivo plastiko.

Zavedamo se, koliko lahko pripomoremo k trajnosti in ekološkemu razmišljanju širše okolice, če so kupci zadovoljni z našimi izdelki.

V prihodnje si želimo večje prepoznavnosti tudi v okoliških državah, s tem pa tudi zavedanja, kako lahko samo skupaj ohranimo čisti planet za naše otroke.

Kaj pa zdaj?

Smo vas prepričali, da si ogledate izdelke, ki jih ustvarja naša aktivna družina?